Wie WIL JIJ EEN HARt

ONDER DERIEMSTEKEN?

Het Stadslab vraagt met deze campagne aan Zeist om mee te denken welke persoon of organisatie het door Corona heel erg moeilijk heeft. Je kunt meedoen door een naam van een persoon of organisatie via onze site te nomineren.  

Het project is te volgen via deze site, ons instagram account en de social media kanalen onze partners: Gemeente Zeist, Idea Zeist, Kunstenhuis De Bilt- Zeist, Cultuur in Zeist, Leuk in Zeist, Zeist in Beeld, Fonkel, Blik & Burgers en Pandarve. 

Op 28 januari hebben twee genomineerden een hart gekregen uit handen van wethouder Marcel Fluitman: O’Mama’s en Slimani Gym uit Zeist! De uitreiking was te zien op RTV Utrecht en in Slotstad Actueel. 

Op 9 februari zijn de laatste 3 harten voor de campagne ‘Wie wil jij een hart onder de riem steken?’ uitgereikt door Daan Warnas van Slotstad RTV.

De Damiaanschool, Eetcafé Pandarve en Kapsalon Zizo ontvingen een miniversie van het grote Hart voor Zeist. Zeist wil alle genomineerden een hart onder de riem steken en bedanken voor alle mooie acties en initiatieven die zij hebben ondernomen om anderen te helpen in Coronatijd!

Op onze instagram stellen we hen aan je voor.

Het grote hart kun je nog steeds live bewonderen bij Hotel Theater Figi.

NOMINEER HIER

Wie verdient een hart? Nomineer jouw favoriete instantie of persoon! Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben wij een aantal domeinen vastgesteld. Je kunt ook alleen het onderste veld invullen. 

EEN UNIEK COMMUNITY-ART PROJECT DOOR EN VOOR INWONERS

Stadslab Zeist heeft samen met een aantal stadmakers uit Zeist het initiatief genomen om Zeist in deze moeilijke coronatijd een hart onder de riem te steken met het unieke community-art project ‘Hart voor Zeist’.

De campagne hart voor Zeist gaat ook na de uitreiking van de 5 kleine harten nog door. Op dit moment worden steeds meer etalageruiten versierd met hartjes. Zo laten we zien dat we elkaar steunen in coronatijd!

VERBINDING IN CORONA-TIJD

Met Hart voor Zeist willen we elkaar steunen. Dit “wij-gevoel” maakt Zeist sterker. De komende weken gaat Stadslab Zeist coronaproof acties organiseren om dat voor elkaar te krijgen. Zo zal er ook een mobiele babbelbox zijn en proberen we een Zeister raam actie op te zetten.

Met dit project laat het Stadslab zien wat stadmaken is; je stad ondernemender, creatiever, socialer, mooier, bruisender en duurzamer maken door te verbinden, te inspireren en te creëren.

TEAM

Het was een feest om met dit top team te mogen werken. Wij stellen jullie graag voor aan (vnlnr):

Tobias Mathijsen Film- en documentairemaker
Thomas Onderwater Producer/DJ/Trainer
Rick Oosterink Grafisch ontwerper, kunstenaar
Ina Geisler Poppenspeler, theatermaker, kunstdocent
Emma Albers Grafisch ontwerper
Emiel Bijl Lichtkunstenaar en Moleculair Bioloog
Christiaan Vissers Dichter, kunstenaar
Mel Boas Fotograaf (niet op de foto)